Når kreditmaksimum på kreditkortet er overstået

Ved overforbrug af kreditkort, skal det undgås, at ville overskride kreditmaksimum, der er blevet indstillet. Ved kreditkort, det maksimale beløb, der kan anvendes, er forskellige. Af denne grund, hver enkelt kort, skal du stramt fat det maksimale beløb til rådighed. Offer for kreditkort forårsaget af tyveri, skal du udtænke såsom at minimere. Afhængigt af kreditkort, er der også en ting, der er besluttet maksimale beløb, der kan bruges til en sådan engangs-shopping. Korrespondance, når der er brug for caching, der overskrider kreditmaksimum er forskellig for hver kredit selskab. Mens overstiger kreditmaksimum der er et selskab, der kort på daværende tidspunkt ikke er tilgængelig, er der også et firma, der kan bruges som det er, hvis det er lidt over. Det klart er indstillet på forhånd i kreditmaksimum på kreditkortet. For eksempel, hvis den maksimale mængde på 500.000 yen har været sæt, det synes der er også en virksomhed, at du er noget problem, så længe det overskydende brug af 20.000 til 30.000 yen. Er helt sikkert udseendet er dårlig og ville få en fejl, når du bruger det, kan du også prøve at forsøge, hvis cirka en gang. Har flere kort, hvis det udstedende selskab er sådan på samme måde, kan du bruge det maksimale beløb er begrænset til en konstant uanset antallet af kreditkort. Hvis du ønsker at bruge et kreditkort ud over kreditmaksimum er, fortælle det til caching selskab, kan du prøve at spørge eller ikke kan ændre den øvre grænse for den kreditmaksimum.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA