Pæn og jobsøgning

Ti et par år siden freeters ordet født har været anvendt indtil nu, men i de senere år har også separat fra folk, der kaldte den nydelige med det. Neat refererer til folk, der ikke kan lide beskæftigelse og erhvervsuddannelse, blev navngivet i England. Pæne og deltidsansatte vil adskille sig som dem i en anden. Selv hvis ikke en almindelig medarbejder, den person, der har til arbejde i en eller anden form, såsom Al Baita og deltidsansat er ikke at sige, at pæn. Pæn Det kommer ikke med til noget arbejde, men det er folk, der ikke selv går type job jagt. Derfor, når du bruger ordet pæn i Japan, betyder ikke god indgår også. Henviser til en tabt unge og tilbagetrækning af ønsket om at arbejde, det negativt af billedet er stærk. I de seneste år, ser det ud til at der er mange mennesker, der ikke selv jobsøgning uden tilbageholdende med at arbejde. I Japan er det steget mere bliver sociale problemer. Mulighed for at arbejde, arbejde vil, kan det være, at en sådan, at sådant miljø er blevet frataget dette arbejde. Når du bruger ordet pæn i Storbritannien, ligesom peger bredt de mennesker, der ikke arbejder. Forenede Kongerige pæn Du henviser også til en person, der er engageret i frivillige og børnepasning, alle mennesker i en orlov under og omsætning pæn. Negativ billede om at blive taget til fange af Japan synes at være nogen.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA