Credit tilbagebetaling metode og den revolverende

Du hører udtrykket revolverende kredit i caching af tilbagebetaling metode, men det vil se ud. Er en kredit tilbagebetaling metode, der også betegnes som den revolverende låneordning og revolverende. Revolving, er tilbagebetalingen af ​​kreditten metode, der kan bruge flere gange frit låne og tilbagebetaling, hvis i en vis grænse. Den behøver ikke at trække sig sammen, hver gang lånoptagelse hvis det er tilgængeligt i en række kredit er fortjeneste. Revolving er en bekvem kredit tilbagebetaling metode, der kan være fleksibelt at bruge, hvis det er nødvendigt. Revolving tilbagebetaling, vil vi gå en efter en fast beløb hver måned. I en normal kredit tilbagebetaling, ved at dividere det lånte beløb i tilbagebetaling antal gange, det bestemmer de månedlige afdrag. I den revolverende tilbagebetaling metode, der kan opsummere lånt, men ikke besluttet, om at betale mange gange, kun én skal returnere, hvor meget den mindste på et tidspunkt vil blive fastlagt. Afhængigt af om du låner meget, det er den måde, at det ses resterende tilbagebetaling antal gange i øjeblikket. Hvis der kun at observere den grænse, er det muligt at tilføje lånt nyligt et vilkårligt antal gange, selv under tilbagebetaling, tilbagebetaling tilbagebetaling af visse er en stor funktion i revolverende tilbagebetaling metode. Balance slide-system er en slags revolverende tilbagebetaling metode, Dette refererer til tilbagebetaling beløb varierer ved at låne balance. Burden hvis den lille mængde de månedlige betalinger kan betale tilbage tager ikke meget, men vil tage tid at betale off er. Jeg håber, den månedlige byrde er lille, men øger også mere interesse hvis Tsuiyase tid til tilbagebetaling. I så meget som muligt reducere interesse er at resultere i en større mængde af tilbagebetaling til en, hvor der er en overskydende aktiver. Selv om tilbagebetaling af lig med eller større end den mindste mængde penge er der ingen ulempe. I tilfælde af kredit tilbagebetaling metode i overensstemmelse med balancen slide metode skal man være omhyggelig for at ændre mængden af ​​penge af interesse ved at låne balance.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA