Snyd punkt af sund fornuft test til hjælp beskæftigelse test

Generelt kendskab til det nationale sprog, som er bedt om i testen problemet, forskel læsning blandt diktat af kinesiske tegn, er det spurgte, hvad en masse fejl. Antonymer og homonymer, kommer også ud som ordsprog. Sociale spørgsmål vil også være spørgsmål fra politisk økonomi, forskellige steder, såsom det internationale samfund. Det kan også spørgsmålstegn naturvidenskab og geografi historie. Beskæftiger sig med grafik beregninger og addition, subtraktion, multiplikation og division, den officielle problem krævede, såsom factoring, såsom kvadratiske ligninger har været spørgsmål i matematik. Firma nogle, er der også en skriftlig problem og engelsk test. Det har til formål at sætte spørgsmålstegn ved den sunde fornuft test, kender hverdagskost har liberale kunst er, hvad at se, om fastgjort til kroppen. Således vil problemet forblive på niveauet for den grad lære i elementære og junior high schools. Få indsamlingen af ​​problemer, læres ved at gentage det, måske den bedste måde at bære den sunde fornuft problemet. Endnu nemmere sagt end sandsynligt spørgsmål ved første øjekast, er det, der ikke kan løses med mindre undersøgelsen på forhånd. For at forstå problemet tendens, er det et punkt at vænne sig til problemet. Er et problem, der er udstedt i beskæftigelse sund fornuft, fordi der er også en aktualitetsprogrammer, og vane at læse avisen, er også et vigtigt punkt at kende den ikke kender vilkårene. Skrivning essay kan være lang uddød fra siden studietiden, men nogle gange sætningen skaber problemet kommer ud i rekruttering eksamen. Bestem indholdet på sin egen, ville det være godt, selvom uddannelsen til at skrive en sætning i den oprindelige papir. Sværhedsgrad er det sund fornuft testen ikke så højt, men det er også en vagt-udsatte områder uventede i sin lethed grund. Ikke giver mening at have Nigoshi det passende og te. Også i udformningen af ​​deres egen forude, fordi sund fornuft er vigtig er den grundlæggende uddannelse, behage pæn læring ved denne lejlighed.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA