Arbejdet i markedet

Der kan også en af ​​de nationale forpligtelser, der er defineret ved, arbejdskraft-forfatning til arbejde, og arbejde er forbundet defineret i en ordbog. På den anden side er det udvekslede varer og tjenester som en vare, skal du placere et abstrakt begreb, det indenlandske marked, som der købes og sælges, det internationale marked, såsom ordet markedet med udtrykket har været forbundet definition. Med andre ord, det repræsenterer udbud og efterspørgsel af det er involveret i besættelsen i form af jobmarked tilstand. Indenlandsk arbejde markedet vil se ud. Reduktion i løn mærkbar, der skal betales til fuld tid, er efterspørgslen på arbejdskraft side at anmode om en gennemgang af lønniveauet i de senere år blevet populært. Virksomheder, der har lovet at lønniveauet stige i de fuldtidsansatte, i 2008 var omkring 40 procent. I regnskabsåret 2006 tallet fortsætter med at stige fra regnskabsåret 2007, de sidste par år er der en voksende lønpres. Ser man på det arbejde, som markedet efter branche, fremstiller og servicesektoren var det høje niveau. På området for fast ejendom og finansielle, firma, svarede base-up kun var et par stykker. I den nuværende arbejde markedet, ser det ud til forretningsmæssige side, således at den svarer til at gå stigende opadgående pres på lønningerne er tilpasset op lønningerne. I modsætning hertil folk som deltids- og kontraktansatte medarbejdere, der er i ikke-regulær beskæftigelse status, vil ville enten har modtaget nogen behandling i arbejdet markedet. Bare dem lidt stigning i forhold til 2007, det selskab, der reagerede på basis-up af ikke-regelmæssige medarbejdere i 2008 er omkring 20%. Virksomheder, der har svaret, at der ikke er nogen lønstigning er mere end 40%, er det en temmelig hård jobmarked end for almindelige medarbejdere er blevet en lettelse.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA