For tilbagebetaling af kreditkort

Tilbagebetaling metode Der er mange, men jeg tror, ​​hvad de skal gøre, når du bruger et kreditkort. Hvis du har caching med et kreditkort, dybest set er det blevet et princip kollektiv tilbagebetaling metode. Låntagning af den aktuelle kredit selskab, vil være i stand til at revolverende tilbagebetaling eller godtgørelse, bekvemmelighed var op. I, card lån på forbrugernes finansieringsselskaber og kredit selskaber af kort lån ville gøre, hvis forskellig fra. Revolverende kredit og afdragsbetalinger, hvilket var tilbagebetaling metode kort lån unik indtil et stykke tid siden, så nu var at vælge som tilbagebetaling metode, selvom caching ved hjælp af et kreditkort, er forskellen mellem det faktiske sted begge så meget Der er ingen. Men tilbagebetaling metode fra kreditkort og forbruger finansieringsselskab, forskellen i tilbagebetaling antal gange der er en forskel i den måde, hvis ikke. Kreditkort er en skal have en konto registreret på tidspunktet for udstedelsen, på tidspunktet for tilbagebetaling sker i form af direkte debitering fra kontoen. Tilbagebetaling til caching selskab vælger også automatisk tilbagetrækning er den person, der har modtaget den caching lånet vil blive tilbagebetalt på forskellige måder. Folk, der ikke ønsker at forlade tilbagebetaling historie i Passbook er ikke en automatisk tilbagekaldelse vil vove at bruge. Fordi det er mange mennesker, der er kendt ikke ønsker at skylde penge, betyder tilbagebetaling af kortet lån på forbrugernes finansiering ikke synes at være en direkte debitering. Hertil kommer, at hensyn til forbrugerne finansiering har billedet af en høj, men ikke en person af kreditkort er billigere interesse ved låntagning periode og mængden af ​​penge. Tiden til at låne penge, ikke Shimawa beslutte, om kreditkortselskab eller forbruger finansieringsselskab, skal du være fast bekræftelse.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA