Konkurs og boliglån

Mortgage, konkurs er ikke irrelevant. Det ville være boligområder Apropos den største shopping i livet. At købe et hus er en stor drøm. Der er ikke mindre en person, der har samlet flittigt og penge for at købe et hus, jeg tror i ikke mange mennesker, der kan betale det fulde beløb i lommepenge på tidspunktet for købet. Selvfinansierende alene i stedet for at betale prisen for huset, de fleste mennesker finansielle institutioner til at udnytte det lån du har at gøre efter boliger. Hvis du får et lån fra et pengeinstitut, fra lånebeløbet er stort indkøb boliglån, indtil lånet, som omtales som et lille lån beløb card lån, eksamen i alle af finansieringen det vil ske. Hvis da historien om den selv-konkurs blev overladt til rekord, at bestå en prøve ville næsten helt sikkert umuligt. Og til at gå gennem undersøgelsen, at lånet vil ikke blive modtaget. Selv hvis der ønsker at indstille lån til hjemmet køb, da den optagelse, der var en selv-konkurs forbliver 10 år, 10 år, er vi burde have været stille. Caching virksomhed forsøger at gøre et lån til at identificere den person med vilje og evne til tilbagebetaling. Det er ikke penge til at låne til folk, der ikke vender tilbage. For finansielle virksomheder til at opnå kunden, såsom os at sikre tilbagebetaling, folk, der er faldet i manglende tilbagebetaling i fortiden er Kimon. Hvis sagen som ejede huset på tidspunktet for konkursen, skal det bortskaffes med henblik på at afsætte til tilbagebetaling. Selv når den selv-konkurs i pant tilbagebetaling, vil det rumme give slip. Efter pengene ved en auktion er normalt, vil det blive distribueret til den anden part, som var et lån.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA