Renten på bank-baserede caching

Folk der er den kategori af rente caching kaldet rente 3-lags, vil banken systemet svarer til det første lag. 3 typer af rente er til stede, vil de fleste af caching gå til enten. Det første lag af den rente på caching i caching produkter i banken, er den rente fra 5 til 12% før og efter. 2 af øjet af lagene i banken forbrugerne caching, er interessen fra 15 til 18 procent. Det tredje lag er i forbrugernes finansiering og kredit, forbruger kredit selskaber mv, er den rente 20 flere procent til 29,2%. Firma bank Blandt caching selskab er involveret er der en navngiven bank-system, men er blevet adskilt fra den forbrugerkredit systemet, og forbrugeren økonomisystemet, udlån sig gør i consumer finance selskab. Ledelse selv er tilgængelig fra det faktum, at involverede selv banken, hvor udfører forbruger finansieringsselskab, finansiering af renterne lave end andre. Når forbrugeren finans låne penge, du skal gøre, mens holde sig til rente Restriction Law. Her er antallet af i et nyt lag, der har været i stand til år, men der er også den bekvemmelighed af gode, osv, er brugeren af ​​den bank-forbruger caching ikke stigende, vi udvide til udestående lån og garantier balancere begge. Det bestemmes i den maksimale rente i rente Restriction lov, er den finansielle virksomhed formodes at være et lån til ikke overstige renteniveauet. Rente Begrænsninger Law, 20% om året i tilfælde af hovedstolen mindre end 100.000 yen, 18 procent om året i tilfælde af mindre end hovedstolen 100.000 yen mere end 100 yen, den maksimale rente, såsom 15% om året i tilfælde af mere end hovedstolen 1 million yen bestemmelserne, en del af renten, der overstiger dette er, at du nødt til at være ugyldig. Årlig fastsat af rente Restriction Act og til at omfatte nøglepenge og gebyrindtægterne på tidspunktet for anvendelsen af ​​caching, har kriminel skade guld også blevet besluttet, at følgende multipla af renten.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA