Nikkei 225 mini risiko bestand handel

Jeg tror faktisk i stand til bestand handel kan nævnes som en attraktiv af Nikkei 225 mini med mindre kapital. Nikkei 225 er mulig ved mini er, ville vi sige, at det er driften af ​​en god investering af kapital effektivitet. Når aktiehandel, 500.000, 600.000 yen af ​​de 200 midler i under ti tusinde, er det løftestang til at beskæftige sig med 3 millioner ting. Det bestemmer multiplum af den omtrentlige gearing i eller udfører de mange gange handel af de ladede aktiver. Det er en bestand handel metode effektivitet af midler på grund af god gearing, men det er også en risiko for, at en tendens til at være høj-risiko, høj afkast. Nikkei 225 mini er med det beløb, du bruger løftestangseffekten, er der risiko for, at den bule måde af urealiserede tab minutter flyttede markedet til deres egen spekulation i den modsatte retning også bliver hurtigt. Nikkei fortsatte med at være prisen faldt fra køb i de 225 mini, hvor der også er en risiko for, at var at tilføje at købe et yderligere fald i forbindelse med tilbagegang. Derudover vil der også være ikke længere i stand til at have modet til at slå sig ned for bule tab. Nikkei 225 mini, skal du muligvis ny finansiering underskuddet for at kompensere for marginkravene. Det er sådan, at det beløb, og mister det havde overskredet mængden af ​​margenen. Er at yderligere margin hits til dette. Siden forekomme sådan, at når der ikke var i stand til korrekt kapitalforvaltning og stop tab, eller ikke vil, vi skal gennemgå igen deres egen strategi. Høj risiko indebærer er at fortsætte Nikkei 225 mini af den margen, der blev deponeret i det sidste minut af rækken. Tilføjet for ikke at være forpligtet til at indbetale penge, lad os adfærd er en vis margin handel Nikkei 225 mini handel. Det er også vigtigt risikostyring at hvile en bestand handel til at tage springet. Prøv at se på i et stykke tid, hvordan tabet snit, hvis det fastslås, at det er farligt.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA