Reduktion af kreditkort kreditmaksimum

Credit grænse er vigtig for kreditkort. Det er ikke kun trukket op, det synes det er også muligt at reducere på egen hånd. Reduktionen af ​​kreditmaksimum er på samme måde som at trække op, du kan bare nemt til kreditkortselskabet en anmodning om reduktion telefonisk. For at sænke kreditmaksimum vil også være sikkerhedsforanstaltningerne. Eller stjålet af en hvilken som helst chance for et kreditkort, selv i hænderne på andre med eller tabt, vil færre skader sænke grænsen. Card selskab, er blevet at være os til at kompensere, hvis der er tale om uagtsomhed på den del af ejeren i tilfælde af problemer. Men at du sænket grænsen som en forebyggende foranstaltning er det også et vigtigt punkt. Hvis du lader en højere kreditmaksimum på kreditkortet, pludselig hvis der er behov ting nyttig pengene. Hyppighed af brug, tror jeg, vi bliver katapult højere for alt praktisk. For nylig, og caching, der kan låne let løs undersøgelse, even’re stigende antal systemer, der kan låne den nemme penge i ATM og CD er en kendsgerning. Selvom lånte penge synes at ikke så få mennesker, der ville være en illusion som af deres egne penge. Dette er også sandsynligvis på grund af dette enkle system. Og folk til at bruge caching for spil, er det såsom human type, der ikke kan stå imod ønsket, vil det være vigtigt at resultere i kontrol til at lave en hård låne penge situation. Reduktion af kreditmaksimum på kreditkortet, folk, der ikke meget bruger kreditkort som regel er af hensyn til sikkerheden, folk for meget brug er det vigtigt også at holde klart bestemme kreditmaksimum i deres egen.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA