Undersøgelse i den automotive finansiering køb

For at få et lån til at købe en bil, der er en gennemgang. I tilfælde af lån til at købe en bil, finansiering fra banker, lån fra forbrugernes finansiering, er der tre typer af lån i den automotive forhandlere, som hver af lånet er karakteriseret. Hvis du får et lån til en bil køb fra banken, vil det danne genstand for revision og forelægger et skøn over bil til at købe. Kun køb af bilen til sit navn, lån fra banker indregnes. Lånene i bankernes flere lån i consumer finance og automobilforhandler, relativt, ser det ud til renten er lav. Bank lån skal du være forsigtig, fordi det er svært at nå de screening kriterier. Hvorvidt en tilbagebetalingsevne person besættelse og anciennitet, årlige indkomst, hvad enten ejerboliger eller lejlighed hus, vil blive minutiøst kontrolleret fra og så videre af information. Lån fra bilforhandleren, vil blive finansieret fra forbrugerkredit system, som har indgået partnerskab med automobilforhandler. I forhold til banklån, der indgået et samarbejde lånet i bilsalget selskab vil have tendens til let gade undersøgelse. Men eksamen indhold er næsten den samme. Forskellen af ​​lånet med banken, ting tendens til at være renten er sat højere end banken, det er, at mens ejerskabet af bilforhandler, indtil hele betalingen er gennemført. Ejerskabet overføres er fra løn alle prisen på bilen. Hertil kommer, at selv uden særlig om billån med en begrænset Tsukaimichi bilen, Tsukaimichi er at låne penge fra de frie finansielle produkter er der også en metode til at købe en bil. Hvis du ønsker at bruge forbrugernes finansiering er nogenlunde dette mønster. At dømme kriterier er den metode, der ofte anvendes, fordi meget lavere i forhold til såsom en bank, men de punkter tendens rentestigningerne vil sige, at svaghed.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA