Beskæftigelse støtte for deltidsansatte og pæn

Det vil er blevet hvordan beskæftigelsen bistand til deltidsansatte og pæn. Og antallet af mennesker 15 til 34 år gammel for at forblive en del tid job og deltidsansatte er, at i de seneste år er ved at blive mindre blev fundet i Arbejdskraftundersøgelsen, der var annonceringen af ​​Ministeriet for Indre Anliggender og Kommunikation . Opad konjunkturudvikling, også der, der er blevet, kan være rederiernes præstationer, for nylig har det fået virksomheden til at øge den nye arbejdsgiver af den vedtagne ramme High School og nyuddannede. Også, det synes at være støtte beskæftigelse på den nationale enhed til pæne og deltidsansatte har været aktivt gennemført. Beskæftigelsesfrekvens indtil anden halvdel af boblen lige før midten af ​​1980’erne, er blevet forbedret, er deltidsbeskæftigede andelen af ​​i arbejderne sammen med antallet af regelmæssige medarbejdere støt stigende er faldende. vil også blive overvejet Beskæftigelse støtteforanstaltninger til reduktion af deltidsansatte og pæn regering fremmes af, at have været en succes. Nu, unge, der ville blive en permanent del-timeren, mens ønsker at regelmæssige medarbejdere er reduceret. , Denne tone japanske økonomi er dog bedre til, ikke tilfældet, når den nationale støtte beskæftigelsen sige, om reduktion af de flere deltidsansatte, hvis det er forstærket, er deltidsbeskæftigede anses ikke til faldet er heller ikke længere mave. Det er på grund af ændringen i de unge i tanken om beskæftigelse, er det selskab, og nationen også et andet problem. De fleste mainstream ting af grunde, der ikke klæber til regulær beskæftigelse, fordi der er, som du ønsker ud over det arbejde, ting der. Med andre ord, i stedet for ikke i stand til at arbejde, men gerne vil arbejde som en fuld tid, for at vælge deres egen måde at fortsætte med at bo i de deltidsansatte ikke fuld tid, har vi en masse mennesker, der har opbygget et frit liv stil. Fordi den person, der rejste job side af problemet var den mest minoritet, støtteforanstaltninger også tror jeg bør ikke betragtes som reaktion på sin egen måde.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA