Sleep tid og arbejde markedet

Det handler om den indvirkning på søvn af arbejdet markedet. Japanske søvn tid er blevet beskrevet i “Social Life Survey” af Ministeriet for Indre Anliggender og Kommunikation og fortsætter med at blive afkortet i de sidste 20 år. Da væksten af ​​arbejdstid vokser således at være omvendt proportional med faldet i søvn tid, søvn tiden synes at rydde at et stigende antal arbejdstimer kort af den. Arbejdstiden af ​​moderne arbejdere, der en dag i gennemsnit 6 timer og 9 minutter. Dette er mere end 10 minutter lange nummer fem år siden. Da han blev spurgt, hvorfor virksomheden om de faktorer, som arbejdstiden blev forlænget, fordi den ikke er færdig inden for den fastsatte frist, for at det arbejde, der skal være, som det var den 50 procent. På grund af afskedigelser som følge af den økonomiske nedgang, og 20% ​​også sige, at manglen på arbejdskraft er blevet en faktor af lange arbejdstider. Og personale arrangeret af rationalisering af virksomheden, der reducerede de nye lejer, er der også en virksomhed, der søger om en lang tid at arbejde er normen. På trods af at der har travlt nok til ikke at arbejde uden sovende mennesker, og der er mennesker, der også fortsat meget jobsøgning, på den anden side ikke er blevet vedtaget som arbejdstagere. For at overvinde denne situation, som ligger i det mangfoldige beskæftigelse typen arbejdsdeling forsøg på at ringe Ministeriet for sundhed, arbejde og velfærd foranstaltninger, er du nødt til at forkorte de sikre og arbejdsvilkår timers søvn tid er målet. Men i en kort periode regelmæssige medarbejdere, der er en vanskelighed i forbindelse med virksomheden udenfor såsom kunder, der er en betalingsvej arbejde at fuldtidsansatte regelmæssige medarbejdere. På hjemmemarkedet arbejdsmarked, måske tilstanden af ​​reoler sådanne problemer. Og folk, der søger et job, hvis det og de mennesker, der lider af overanstrengelse miljø kan være gensidigt dele arbejdet, bliver jobmarked bedre, da det er muligt at forkorte søvn tid kan også sikre arbejdstiden Det menes, at eller ej.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA