procedure Card lån

Lad mig introducere trinene card lån. For det første gør ansøgningsproceduren. Du kan søge om fra din computer eller mobiltelefon, hvis der er en netto miljø, vi også acceptere ubemandet kontrakt maskine eller en telefon. Til den angivne element og udfylde oplysningerne. Spørgsmål enhver ansøgning metode er næsten den samme, udfylde dokumentet er i butikken eller på kontoret, du kører til indgangen formularen i nettet. Det følgende er en gennemgang. Når programmet er færdig, vil det blive gjort undersøgelse på grundlag af indholdet af svaret. Undersøgelse indhold er bekræftelsen af ​​forespørgslen-kontor og telefonnummer på personlige kredit oplysninger. Denne periode til undersøgelse der er en forskel af selskabet, men du vil modtage kontakten af ​​resultaterne via telefon eller e-mail efter et par dage fra et par minutter. Udfyld indhold der kræves for at aftalen, der skal videregives fra mail eller vinduet, er det passere en kontrakt etableret sammen med andre certificeringsdokumenter. Nødvendige dokumenter (kopiere) også indsendes som samtidig et kørekort eller sygesikringsbevis. Kontrakten vil være den eneste procedure gennem dokumenterne. Indtil undersøgelsen er det muligt at udveksle via telefonen porten eller internettet, men skal bruge en skrevet i kontrakten til enhver virksomhed. Det er komplet og modtaget et kort for at trække ud af gælden. Dette kort er enten sendes med posten, i vinduet og ubemandede kontrakt maskiner vil blive solgt på stedet. Når du er i behov for penge lige med det samme er, er det muligt at låne penge uden at vente på kortet. Du låne penge i den udstedte kort. Dette er den mest bekvemme måde at tilbagetrækning låne penge fra den nærmeste ATM, men i proceduren fra internettet, kan du også anmode om en overførsel til den bankkonto af banken.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA