arbejdere og beskæftigelse deltid

Der er deltidsansatte i den relativt nye ord. I Japan kalder vi den måde held af arbejdet er ikke en regulær beskæftigelse og deltidsansatte. Som et middel til livet, det henviser til de mennesker, der er en del af det arbejde eller deltidsjob. Hvilken slags repræsenterer, hvad der er knyttet til den stil af jobbet, den er uafhængig af jobbet. Udtrykket gratis Al Baita bruger også den samme betydning. År er mindre end 35 i mere end 15 år, kvinder er ugifte person og beskæftigelse, som blev defineret som deltidsansatte en person, der ikke er studerende, Ministeriet for sundhed, arbejde og velfærd i 1991 er vi en reel undersøgelse. Denne definition er i øjeblikket også i referencen. Selv i tilfælde af mennesker, der arbejder er ansat et sted, deltid i stedet for regulær beskæftigelse, folk, der behandles som en deltidsjob er ikke relevant. Forsendelse eller deltidsjob, skal selv folk, der er på udkig efter et job i del gælder for deltidsansatte i den kategori. Folk i job aktiviteter, som du ønsker de studerende og husarbejde lærling, er regelmæssige medarbejdere udelukket. Dette ord er et opfundet ord editor-in-chief af deltidsjob oplysninger magasin har udtænkt, første optræden er 1997. Og da er det vokset til det omfang hviler på Kojien. Da de ord, der er blevet foretaget i Japan, er der ingen ord freeters på engelsk. Er en japansk-made engelsk og tysk, som er en kombination af free-lance og Al Baita. Engelsk svarende til deltidsansatte bliver en permanent del-timeren. På det tidspunkt kunne bare arbejdere deltid sigt, der var en ung mand ved navn fortsætter de kunstneriske aktiviteter uden at blive fuld tid for at blive kunstnere og entertainere. De var at få en leveomkostningerne ved deltidsjob. De freeters ord, der oprindeligt er beregnet endda ris for at støtte de unge til at fortsætte bestræbelserne på at ikke holde sig til turde regelmæssige job af hensyn til selvrealisering, er det, hvad der blev gjort for at skelne det fra ordet, såsom hjemløse hidtil .

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA