Engelsk kraft, som kræves i karrieren af ​​udenlandske virksomheder

Der er ingen tillid til de sproglige færdigheder i engelsk, jeg tror i mennesker er ofte omtalt som livet på dem, der ønsker at arbejde for udenlandske virksomheder er svind. Faktisk kan okay, virksomhederne ikke taler engelsk som modersmål er almindeligt som. Der er også mere end TOEIC700 punkt, hvor du er til et job betingelser, men ikke alle. Selvom skifter job til udenlandske virksomheder, er det vigtigt, mere af kapaciteten af ​​arbejdet, hvor meget Hvilket er vigtige arbejde med evne og engelsk evne. Derfor, når du ønsker et job i selskab med fremmede, det behøver ikke nødvendigvis at være sprog dygtige. Nogle mennesker er ikke sikker i engelsk, du kan dokumentere forholdet er bange og ikke de fleste engelsk er. Ikke desto mindre, Kom til sæt om engelsk er ligesom et symbol, der optrådte flere gange på strategiske steder, vil du bemærke, at jeg man lærer kun der. Udenlandske mennesker, der arbejder for sprogkundskaber i selskabet er om TOEIC800 point i gennemsnit. Studere i udlandet erfaring, har tilbagevendte blevet udelukket som en undtagelse, men hvis nok TOEIC800 punkter, vil være, at Ikeru med nok arbejde. Så der er ingen sinke kan studere engelsk fra skifter job til udenlandske selskaber. Især i tilfælde af unge, men det er ikke umuligt at skifte job til udenlandske virksomheder uden engelsk. Undersøgelse af sproget ville faktisk fange selv fortsætte, mens du arbejder i det udenlandske selskab. Når det er sagt, at vi fortsætter med at arbejde, mens der ikke er nogen sprogfærdigheder, kan det medføre en række ulemper i udenlandske selskaber. Til dem, der taler end ikke taler det er absolut en fordel, fordi ville stå for forretningsrejser og udenlandske forhandling af udenlandsk let at komme foran. Engelsk ville være vigtigt, at du sætte magt sproget selv lidt studere engelske folk, der ønsker at skifte job til udenlandske selskaber fra ud af nu, hvis du kan, ikke så meget nu.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA