Fremtiden for deltidsansatte beskæftigelsessituation

I øjeblikket genvundet tidligere momentum igen job sammen med det økonomiske opsving, det synes at være at øge antallet af fastansatte medarbejdere, der er nyligt beskæftigelse. Sammen med, at det også har været faldende deltidsansatte nummer. Deltidsansatte at stige, fordi regeringen har udstedt en række beskæftigelsesfremmende foranstaltninger for at reducere den pæne, vil der være dens indvirkning. Faktisk til antallet af unge blive en deltidsansatte og pæn stand beskæftigelse er faldende. Derefter nyuddannede antallet og den samlede beskæftigelse befolkning blev de fuldtidsansatte, synes at øge lidt efter lidt. Begge synes at have forbedret til niveauet i slutningen af ​​1980’erne, før boblen økonomi sammenbrud. Som det er, eller vil til at formindske deltidsansatte nummer som økonomien gradvist picking up. Antallet af deltidsbeskæftigede, så også er påvirket af udsigterne for unge, som er den moderne jobsøgning, betyder ikke, at situationen i den eneste ændring i økonomien til at vende rundt. Og mennesker, der blev deltidsansatte, fordi der er, at du ønsker at end fungere som en fuld tid, mennesker, der blev deltidsbeskæftigede hadede de begrænsninger som arbejde stil, ikke vant til regelmæssige medarbejdere vil ikke eksistere i de andre mennesker, der blev deltidsansatte. Selv om der er er muligt at finde et sted at arbejde havn af den regulære hvis jobsøgning, unge mand, der ønsker at forhold, som deltidsansatte er heller ikke længere behøver ikke, om der er mål for regeringen selv hvis det økonomiske opsving. Era af bare boblen brast er, var der en person, der blev en permanent del-timeren er der ingen andre valg. Beskæftigelse og folk i den æra var vanskelig, og stadig være fra folk i baby-boom-generationen, der ønsker at arbejde, tænker nu for deltidsansatte ville ikke være i stand til nemt at forstå.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA