Procedurer, der er nødvendige for at ansøge om en bro lån

Til de finansielle institutioner, kan du få en bro lån ved indsendelse etableret et nødvendige dokumenter. Det er meget godt at tilpasse kræver en række dokumenter i ansøgningen. Fordi du ikke kan modtage en bro lån, hvis der er en mangel i de dokumenter og procedurer, så lad os også pænt besværligt. Det kræves forud for bekræftelse for dokumenterne til den finansielle virksomhed der beskæftiger sig med finansiering bro. Fordi indholdet af de indsendte dokumenter er lidt anderledes. Ud over, hvad du har brug for at søge om en bro lån er en række dokumenter, officielle segl og segl certifikat, identitet certifikat, indkomst certifikat, bopæl af kopien, ilden forsikringer, bankbog og sin bank mærke til tilbagebetaling og indkomst, Det er et stempel. Også aftale om personlige oplysninger, hvad du behøver, er i ansøgningsmaterialet. Broen lånet er nødvendige dokumenter tog samtykke angivet for brugen af ​​personlige oplysninger. Fordi vi vil have at gøre med personlige oplysninger, såsom arbejdsgiver og låne oplysninger. Credit anvendelse af bro lån er også påkrævet. Indholdet af låntager og låntagning er angivet her. også sige at være egenveksler Ud over dette, er det vigtigt løfte, men dokumenter tilbagebetalingen af ​​bro lån til banken for at låne destination. Der er også en ting kaldet forbrug penge leasingaftalen. Dette er, hvad det kan siges, at aftalen af ​​broen finansiering. Skriv til aftalen af ​​finansieringen bro, men sådanne låntagere og garant for navn og lånevilkår og betingelser. Mortgage er et pant garant sending aftale, hvis det er nødvendigt, og anvendelsen af ​​fuldmagt også bro lån relateret til ansøgning om registrering af pant, du har brug for.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA