For gratis lån og prøvevilkår

Henvist til som en gratis lån af type lån, der ikke er særligt udpegede anvendelser af gæld, vil det skelnes fra de objektive typen lån Tsukaimichi er blevet besluttet. Til caching undersøgelse med fordel fremstillet betingelser, der er en tilstand, hvor en ulempe. Med hensyn til den rente overflade og grænser, at det bedre for purpose type lån kan er blevet en gunstige finansielle produkter end lån, skal du være forsigtig. Anskaf et multiplum af caching produkter af materiale, skal du sørge for at være en hvilke betingelser. For at få et godt ry i lån undersøgelse, ville det være rart, hvis de opfylder nogen af ​​punkterne. Hvis udgiftslofter i caching lån er mindre end 500.000 yen, bevis af den årlige indkomst, du ikke har et særligt behov. Men hvis du ønsker at låne 500.000 yen eller flere penge, skal du angive, såsom tilbageholdelse certifikat skriftlig skat certifikat på tidspunktet for ansøgningen. Hvis der kan forventes 2 millioner yen om den årlige indkomst, Masu Yono også til alder og tjente i denne institution, men undersøgelsen vil være lettere at passere. De prøvevilkår er også påkrævet tjenestested. For banker og virksomheder, der gør lån, ansættelsessted er en stor beslutning materiale. Det er en selvfølge, men aldrig låne penge til folk der ingen indkomst. Selvom fuldtids husmor er ikke en fast indkomst ikke for det arbejde, med forbehold gennemgang af den frie lånefinansiering, da ægtefællen er muligt. Hvis for eksempel lån ansøger var en husmor, årlig indkomst er, hvad der er mand, andre selskaber låne er et nummer, der passer til par, hvis du er ude på den del synes at undersøgelsen føjes til mandens indkomst. Også gennemgang varierer afhængigt af længden af ​​tid, du arbejder nu på arbejdspladsen. 1 år til bestå en prøve for at du har brug for, hvis ikke mindre end et halvt år, ville det være bedre at opgive selve lånet. Der er ingen løgn i kontakt på tidspunktet for ansøgningen, at vide, at du er i ansøgeren er afgjort virksomheden, indskrivning bekræftelse er gjort.

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 * が付いている欄は必須項目です

CAPTCHA